Košarica

Xiaomi predstavil nov revolucionarni zaslon za mobilne aparate

Pametni telefoni so že kar nekaj časa izjemno pomemben faktor našega vsakdanjega življenja in verjamemo, da bo tako ostalo še dolga leta. Da pa telefoni za idealno uporabniško izkušnjo potrebujejo še kakšno dodatno novost, so prepričani inženirji podjetja Xiaomi. Ti so namreč javnosti predstavili koncept nadvse zanimivega zaslona za pametne mobilne telefone, ki bi lahko njihovo uporabnost dvignil na povsem nov nivo.

Inženirji podjetja Xiaomi so namreč pripravili zaslon z oznako »Quad-Curved Waterfall Display«, ki se razprostira na vse štiri stranice pametnega mobilnega telefona. To v praksi pomeni, da bi bil zaslon precej večji, kot je danes. Poleg tega bi lahko telefoni na stranicah prikazovali pomembne informacije (napolnjenost baterije, signal, zgrešeni klici, obvestila in podobno), vse tipke pa bi bile pričakovano navidezne.

Trenutno še ni podatkov o tem, kdaj bomo na prodajnih policah trgovin ugledali prvi pametni mobilni telefon, ki bo opremljen z zaslonom »Quad-Curved Waterfall Display«. Mi seveda upamo, da se bo to zgodilo kmalu. Telefoni s tovrstnimi zasloni bi lahko bili namreč precej bolj uporabni in zanimivi za kupce.

Vir: R.N. / Google

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal