Košarica

Novice

Samsung z novim vmesnikom za prenos podatkov

Tehnološki gigant Samsung je obljubil neverjetne hitrosti prenosa podatkov na mobilnih napravah. Po zmogljivosti se sicer novi mobilniki že lahko primerjajo z osebnimi računalniki, a jim zmogljivost prehitro pada. Glavna krivca za to naj bi bila predvsem hitrost pomnilnika in shranjevanje podatkov.

Xiaomi je predstavil novi 200W Ultra Hitri Polnilec

Pametni mobilni telefoni so že dolgo časa stalnica tako pri starih kot mladih, trend pa je enostavno tak, da brez pametnega mobilnika enostavno ne gre. Kljub vsem naporom proizvajalcev, da na takšen ali drugačen način podaljšajo avtonomijo delovanja mobilnika z enim polnjenjem, uporabniki še vedno “trpijo” zaradi nenehnega polnjenja mobilnega aparata.

Kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Samsunga Galaxy S21 FE?

Z začetku jeta je Podjetje Samsung predstavilo tri vrhunske (lahko rečemo tudi super) mobilnike iz družine S. Modeli, predstavljeni takrat so bili: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus in Samsung Galaxy S21 Ultra. Ker pa je omenjena trojka dokaj draga za navadne smrtnike (cene v prosti prodaji se gibljejo od cca. 800€ pa vse […]

Recenzija: Huawei P30 Pro

Kljub temu, da je bil na trgu predstavljen že več kot dve leti nazaj, omenjeni mobilnik še naprej žanje zelo velike uspehe. Razlog za to tišči predvsem v dejstvu, da gre za izjemno zmogljiv mobilnik, ki za svojo ceno ponuja ogromno. V nadaljevanju pa vam ga bomo še bolj podrobno opisali.

Že veste, kaj bi nam lahko prinesel novi iPhone 13?

Bliža se datum, ko bo Apple predstavil svoj novi model iPhone, tokrat z oznako iPhone 13. V članku smo na kratko napisali, kaj vse naj bi mobilnik vseboval in kaj lahko pričakujemo v novi generaciji pametnega mobilnika Ameriškega giganta.

Kljub pandemiji svetovna giganta poslujeta z dobičkom!

Milijarde se na računih Appla in Samsunga še naprej kopičijo, ne glede na pandemijo, ki je veliko večino svetovne ekonomije pahnila v krizo. Leto 2020 je bilo za oba tehnološka giganta rekordno, napovedi pa kažejo, da se bo rast še nadaljevala.

ZTE predstavil mobilnik z 200 MP kamero

Vse od Qualcommovega razkritja novega procesorja Snapdragon 888 se proizvajalci pametnih telefonov borijo za svoj prostor pod soncem in skušajo na takšne in drugačne načine pritegniti pozornosti javnosti. V družbi najboljših “flagship” naprav na trgu se bo kmalu znašel tudi ZTE Axon 30 Pro, ki naj bi bil opremljen s kar 200 MP kamero. To […]

Xiaomi predstavil nov revolucionarni zaslon za mobilne aparate

Pametni telefoni so že kar nekaj časa izjemno pomemben faktor našega vsakdanjega življenja in verjamemo, da bo tako ostalo še dolga leta. Da pa telefoni za idealno uporabniško izkušnjo potrebujejo še kakšno dodatno novost, so prepričani inženirji podjetja Xiaomi. Ti so namreč javnosti predstavili koncept nadvse zanimivega zaslona za pametne mobilne telefone, ki bi lahko […]

Samsung podaljšal podporo posodobitev na štiri leta

Vsi uporabniki mobilnih naprav Android bolj ali manj vedo, da je mobilni operacijski sistem Android zaradi visoke razdrobljenosti iz dneva v dan manj obvladljiv, saj mobilne naprave, ki so z njim opremljene, danes izdeluje skupno zares ogromno število proizvajalcev.

Novi Samsung Galaxy S10 5G se prodaja kot za stavo!

Pred kratkim smo poročali, da je omrežju 5G v zgolj 69 dneh od prve komercialne ponudbe uspelo na svojo stran pridobiti kar milijon uporabnikov storitev mobilne telefonije v Južni Koreji.

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal