Košarica
Kaj je uporabnike najbolj zanimalo

Največkrat zastavljena vprašanja (FAQ)

Ker se svetovni trendi menjajo zelo hitro (morda celo prehitro), se naše podjetje trudi spremljati le-te in jih kar se le da hitro tudi posodabljati. Zato skrbno iz dneva v dan iščemo nove ponudbe, s katerimi bi naši vsakodnevni izdelki postali dostopni vsem po čim nižjih cenah!

Cilj je ponuditi čim več različnih izdelkov, katere uporabljamo v našem vsakdanu, po čim nižjih cenah. Zakaj plačati več, če lahko za isto stvar plačate manj?

Ta hip dostavo vršimo le na območju Republike Slovenije. Si pa prizadevamo ponudbo razširiti tudi na okoliške države in posledično celotno Evropsko Unijo.

Imate težavo z našimi izdelki? Nič za to! Vsako naročilo je opremljeno s povezavo do RMA obrazca, s katerim lahko uveljavljate garancijski zahtevek in posledično tudi vračila.

Po svojih najboljših močeh se trudimo pomagati vsem našim strankam, zato jim nudimo podporo vse dni v tednu. Sporočilo z vprašanjem, težavo pri naročilu ali nečem drugem nam lahko pošljete prek spletnega obrazca, lahko pa nas tudi pokličete.

Velik izbor kvalitetnih izdelkov z garancijo nam omogoča dodaten uspeh, vam pa zagotovilo za brezskrben nakup!

Zaradi dolgoletnih izkušenj smo za vse stranke omogočili ultra hitro dostavo. Izdelki na zalogi v povprečju po oddaji naročila iz našega skladišča odidejo na naslov kupca v manj kot 24 urah!

Pohvalimo se lahko tudi z dejstvom, da smo od leta 2015 poskrbeli za več kot tisoč strank, obenem pa procesirali ogromno število naročil. V več kot 98% primerov so stranke z našo storitvijo zelo zadovoljne in se odločijo za ponovni nakup.

Niste našli odgovora, katerega iščete?

Kontaktirajte nas

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal