Košarica

Kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Samsunga Galaxy S21 FE?

Z začetku jeta je Podjetje Samsung predstavilo tri vrhunske (lahko rečemo tudi super) mobilnike iz družine S. Modeli, predstavljeni takrat so bili: Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus in Samsung Galaxy S21 Ultra. Ker pa je omenjena trojka dokaj draga za navadne smrtnike (cene v prosti prodaji se gibljejo od cca. 800€ pa vse tja krepko čez “tisočaka”), so se v podjetju iz Južne Koreje odločili ponuditi mobilnik iz iste družine, ki naj bi bil cenovno dostopen vsem. Model bomo prepoznali pod oznako Galaxy S21 FE. Zaenkrat se o mobilniku le šušlja, a kot že vemo, tam kjer je dim je tudi ogenj.

Cenejši deli, plastično ohišje

Ker je nekako potrebno “prihraniti” na stroških proizvodnje, bo (če lahko verjamemo spletnim govoricam) prihajajoči Samsung Galaxy S21 FE obdan s plastičnim ohišjem. Glede na dejstvo, da je plastika cenejša od kovine in stekla (s katerimi so sicer opremljeni “dražji” Samsungi), je zavoljo tega pričakovati tudi dosti nižjo ceno. Govori se namreč, da naj bi novinec v družini S21 stal  nekje med 500 in 600 evrov (preračunano iz drugih valut). Vseeno gre še naprej za zelo drag mobilnik, a kljub temu bo “štartna” cena v primerjavi z modelom S21 nižja za 200 do 300 evrov.

Veliko delovnega pomnilnika, ekran tudi zelo velik

Po navedbah nekaterih poznavalcev mobilne telefonije naj bi bil Samsung Galaxy S21 FE opremljen s 6 GB in 8 GB RAM-a, kar zadošča za hitro in nemoteno delovanje. Prostora za shranjevanje fotografij bo zagotovo dovolj, na voljo bosta namreč dve opciji, 128GB in 256GB prostora. Nič čudnega, saj bo novinec opremljen s tremi fotoaparati ločljivosti 16 milijonov, 8 milijonov in 12 milijonov slikovnih točk ali pikslov – skupno torej 36MP. Spletna kamera pa bo skrbela za všečke in spletne pogovore z ločljivostjo 32 milijonov pikslov.

Baterija po pričakovanjih – zelo velike kapacitete 4500 mAh. Obenem bo mobilnik omogočal tudi hitro polnjenje, kar je že postal sinonim za vse mobilnike ta hip.

Kje ga bomo lahko kupili

Zaenkrat še ne vemo, kje bo omenjeni mobilnik možno kupiti v prosti prodaji. Če je verjeti govoricam, bo mobilnik predstavljen še pred koncem tega poletja, torej nekje v drugi polovici meseca avgusta. Ga pa bodo, če bo vse tako kot mora biti, imeli na voljo zagotovo vsi naši večji mobilni operaterji v svojih naročniških paketih in s tem še olajšali nakup vsem našim uporabnikom.

Vir: Google

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava

Na vsa naročila nad 20€

Enostavna vračila

14-dnevna garancija nakupa

Garancija na izdelke

Vsak izdelek ima svojo garancijo

100% Varen nakup

Po povzetju / Kartica / PayPal